Skip to content

APARTAMENTE

Apartamente 1+1, 2+1 & 3+1

Një koncept i ri jetese në kryeqytet

Galeria Roma ofron konfigurime të ndryshme të sipërfaqes, por një filozofi të njëjtë dizajni: hapësira elegante, komode, të mirë organizuara, me ndriçim e ajrim natyral, si dhe me një shumëllojshmëri facilitetesh rezidenciale në dispozicion të të gjithë familjes. Secili apartament mund të personalizohet sipas nevojave dhe dëshirave të klientëve tanë, pa sakrifikuar hapësirën. Një mjedis i përsosur për stilin modern të të jetuarit në qytetin frenetik të Tiranës, për të gjithë ata që duan të kenë gjithçka në majë të gishtave ose të arritshme në vetëm pak hapa larg shtëpisë së tyre.

Sipërfaqe
të ndryshme

Ndriçim & ajrim
natyral

Rifinitura
cilësore

Ashensorë & hyrje ekskluzive

025
apartament ne tirane

Në qendër të Tiranës, një apartament tek Galeria Roma është destinacioni i ri që do t’ju bëjë të ndiheni plotësisht në shtëpinë që keni ëndërruar.

apartamente te reja ne tirane
apartament ne tirane
apartament ne qender te tiranes

Apartamente të tipologjive 1+1, 2+1 dhe 3+1, të cilët ofrojnë të gjitha lehtësirat e nevojshme për një jetesë të sofistikuar dhe komode.

Call Now ButtonCall now
×