Skip to content

Hapësirat e biznesit

Vendndodhje strategjike

Në rrugën më të gjërë komerciale në Tiranë

Rruga e Kavajës është një nga zonat më të favorshme të Tiranës për të zhvilluar aktivitetin e biznesit. Jo vetëm që zona është afër Sheshit Skënderbej, por është gjithashtu një pikë kyçe për kompanitë në të gjithë sektorët e biznesit. Një vend ku zhvillohen aktivitetet operacionale me të rëndësishme, ku mund të tërhiqni vëmendjen e klientëve potencialë dhe të punonjësve te kualifikuar, të përmirësoni njohjen dhe reputacionin tuaj në treg apo të rrisni marrëdhëniet afatgjata me partnerët tuaj. Me një vendndodhje strategjike, objektivat & suksesi afatgjatë i kompanisë janë më të lehtë për t’u arritur.

Ekspozim
& vizibilitet

Vendndodhje
ideale

Investim
i sigurt

Zonë
elitare

Galeria Roma ne qender te Tiranes
Zyrë
Klinikë
8
10 (2)
002

Një mundësi perfekte investimi me potencial të lartë rritje dhe sukses të garantuar për biznesin. Buzë Rr.Kavajës & me pamje nga Sheshi Skëndërbej.

zyre ne qender te Tiranes
foto 1
zyre ne qender te Tiranes

Zyra, klinika dhe dyqane me sipërfaqe të mirë organizuar, dritë natyrale, hyrje & ashensorë të dedikuar, si dhe facilitete moderne në dispozicion.

Call Now ButtonCall now
×