Skip to content

Penthouse

Penthouse ekskluzive

Dy Penthouse eksluzive me pishinë e verandë dhe pamje unike nga qyteti i Tiranës, më e mira që mund të gjeni për një stil jetese luksoz. Hapësirat e brendshme dhe të jashtme bashkohen duke zgjeruar perceptimin e mjediseve përtej kufijve fizike që janë një zgjidhje perfekte përsa i përket hapësirës dhe privatësisë.


Ato janë të pozicionuar në katin e 9-të të ndërtesës dhe janë të aksesueshëm me ashensor dhe hyrje ekskluzive. Penthouset përfaqësojnë privatësinë dhe ekskluzivitetin në një vend unik, tek Galeria Roma.
Lexo më shumë

Hapësirë

Privatësi

Ndriçim natyral

Pamje unike

Luks

Komoditet

Call Now ButtonCall now
×