Projekti

Teknologjitë

Për të sjellë një stil jetese unik mes luksit dhe komoditetit kemi implementuar materiale premium nga markat më të mira në industrinë e ndërtimit si Barausse, Dierre, ThyssenKrupp, Edilcentro dhe teknologjitë më të fundit sipas standarteve europiane. Galeria Roma është dizenjuar me fokusin kryesor tek markat më të mira gjermane e italiane, si dhe me një vëmendje të vecantë ndaj mjedisit.

Materiale ekologjike

Strukturë antisizmike

Izolim akustik

Hidroizolim

Efiçiencë energjie

Fasadë e ventiluar

Teknikat e sigurisë

Ndriçim natyral

Luks & komoditet

Tek Galeria Roma do të gjeni balancën midis luksit dhe komoditetit, privatësisë së rezidencës dhe dinamizmit që zona ofron. Projekti është një ftesë për të shijuar dimensionet e prestigjit dhe elegancës së ambjenteve të brendshme dhe të jashtme, në të cilat elemtentët bashkëkohorë ndërthuren në një harmoni të këndshme.